Opastustoiminta

Tule tutustumaan curlingiin!

Opastukset lajiin järjestetään Pieksämäen jäähallissa. Ryhmän koko voi 6 – 40 henkilöä. Opastuksen ja samalla lajiin tutustumiseen ja pelaamiseen on järkevää varata jääaikaa 2 tuntia, jonka pituisessa jaksossa kerkiää oppia lajin perusteet.
Yksittäiset lajia kokeilla haluavat voivat tulla maanantaisin 19:30 seuran vuorolle tutustumaan ohjatusti curlingiin vapaana olevale radalle.

Seura järjestää opastustilaisuuteen kaikki pelivälineet, varaa jääajan ja tarvittavan määrän lajin opastajia ryhmän koosta riippuen. Opastuksen järjestämisestä voi olla yhteydessä Martti Korkalaiseen puhelimella 0400 655312 tai sähköpostilla:curlingpieksamaki (ät) gmail.com.

Nyt myös lattiacurling- pelaamisen mahdollisuus. Kysy lisää opastuksesta! Tai vaikka lastenjuhlan tai työpaikan tyhy-päivän ohjelmaksi. Teemme yhteistyötä myös Bola-liikuntahallin kanssa.

Hinnat
Opastuksen hinta sovitaan samalla, kun varataan opastusaika. Hintaan vaikuttaa varattavan jääajan pituus ja ryhmän koko.

Ohjeet opastukseen tuleville
Olemme tehneet ryhmän yhteyshenkilölle yleisohjeen, johon on kerätty olennaiset asiat, jotka huomioiden opastustilaisuudesta tulee mielenkiintoinen ja mukavasti etenevä . Lataa tiedotteemme tästä: